Dags att börja blogga och årets julkalender.

Augusti är här och det är äntligen dags att börja julblogga! Jag har verkligen sett fram emot att börja julblogga igen och augusti känns som en bra månad att starta i. Jag tänkte passa på att njuta av det som finns kvar av sommaren men varför inte smygstarta redan nu?

Foto: Noella Larsson, TT

Hursomhelst så passade jag på att läsa lite om årets julkalender tidigare i veckan som har fått namnet Jakten på tidskristallen. Utifrån det jag har läst om julakelndern så tror jag den kan bli riktigt spännande, speciellt eftersom jag gillar fantasy och sådant. Men vad jag tycker i slutänden får vi se när jag har sett avsnitten. För övrigt så håller jag tummarna för att julkalendern innehåller snö, julstämning och annat som hör julen till för annars kommer jag nog bli lite besviken om jag ska vara ärlig.

"När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. För om tiden stannar blir det ingen julafton! Asrin, Lima och Max går på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards tråkiga matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen."
- Text lånad från svt.se/barnkanalen

Tror du att du kommer gilla årets julkalender?
Upp