Ny design och listad hos julbloggarna.

Bloggen har fått en ny design gjord av duktiga Johanna, ett stort tack till henne för den fina desingnen! Jag är verkligen nöjd med designen och förhoppningsvis blir det lite roligare att blogga nu med en fin design. Men jag planerar dock att vänta till augusti-september någon gång med att börja julblogga "på riktigt".
 
Min blogg registrerades även på Julbloggarna för någon dag sedan så nu syns det även där när jag uppdaterar bloggen. Jag ser verkligen fram emot att börja julblogga i höst men nu ska jag passa på att njuta av sommaren så syns vi någon gång i augusti/september igen.
 
/ Emma

Välkommen till min julblogg!

Jag heter Emma och är en 24-årig tjej som älskar julen. Under hösten 2012 började jag läsa andra julbloggar och tyckte det verkade roligt så jag valde att starta en egen julblogg. Mycket riktigt så var det minst lika roligt som det verkade men den bloggen lades senare ner på grund av tidsbrist. På sista tiden har jag insett att jag saknar julbloggande och bestämde mig för att starta en ny jublogg som ni nu har framför er. Det ska verkligen bli roligt att börja julblogga igen!
Upp