Julens nya favoriter.

Igår när jag var iväg till affären så hittade jag även en ny liten kokbok - Julens nya favoriter! Boken innehåller recept på julmat och julgodis med klassiska smaker i ny tappning. Jag har hunnit bläddra igenom den lite och den innehåller en hel del roliga recept, några av dem tänkte jag passa på att göra till jul.
 
 

Årets första...

 
Tidigare idag åkte jag iväg till ICA för att handla och såg att de hade både julmust och pepparkakor. Gissa om jag blev glad?! Ett litet paket av Nyåkers pepparkakor samt Apotekarnes julmust fick följa med mig hem och just nu mumsar jag på det. Så gott! För övrigt så är det årets första julmust och pepparkakor för min del. Har ni ätit eller druckit något juligt än i år?

Allers julmagasin 2017.

Jag var till affären tidigare idag för att handla och hittade till min stora lycka Allers julmagasin! Den fick följa med hem så nu har jag lite att läsa framöver. Perfekt med lite julinspiration eftersom tidningen innehåller allt ifrån recept och pyssel till julpynt och julklappstips. Har ni köpt någon jultidning än?