Juleskum 2018

Cloetta har avslöjat smaken på årets Juleskum och det blev hemlagad kola! Det låter gott och jag tycker om kola så jag ser verkligen fram emot att prova dessa framöver. Orginalet brukar dock vara bäst så jag har inte så stora förhoppningar, men jag hoppas dessa överträffar mina förväntningar.
 
 

Julkalendern 2018: Storm på lugna gatan.

Foto: svt.se

Årets julkalender heter Storm på lugna gatan och beskrivs som en spännande familjekomedi. Familjen Storm som består av mamma Sanna, pappa Trond och barnen Leo och Vilja lämnar storstaden för att flytta till det lilla samhället Järnkroken för att få en nystart.
 
Familjen bestämmer sig för att delta i Järnkrokens årliga julkamp för att föra samman familjen och lära känna sin nya stad men för att vinna måste grannarna på Lugna gatan där familjen bor samarbeta vilket visar sig bli en utmaning eftersom de är så olika. Att försöka få teknikfreakfamiljen Strong och yogafamiljen Miller-Karlsson-Blomberg blir svårt. I Järnkroken bor också eremiten Eskil som gärna sätter käppar i hjulen, och i de finare kvarteren bor Lussan Silfverhielm som vunnit julkampen nio år i rad och ibland har lite tveksamma sätt att vinna tävlingen på. Under tiden sker märkliga stölder i byn och någon verkar försöka sabotera julkampen. Samtidigt får barnen i familjen ett mysterium som de försöker lösa. Lyckas de lösa mysteriet och tar familjen Storm hem segern i julkampen?
 
Jag tycker årets julkalender verkar vara väldigt spännande utifrån den information vi har fått om den och jag kommer definitivt att sitta bänkad framför TV:n. Jag är verkligen nyfiken på hur det ska gå för familen Storm i julkampen och om barnen lyckas lösa mysteriet. Vad tror du om årets julkalender?
 

Välkommen augusti!

 
Plötsligt så är augusti här och det är dags att smyga igång med julbloggandet igen. De senaste veckorna har mestadels bestått av sol och värme så jag har inte börjat längta efter julen ännu. Jag misstänker nog att de flesta känner detsamma. En längtan efter att börja julblogga igen har däremot börjat smyga sig på de senaste dagarna så det ska verkligen bli roligt att börja igen.
Upp