Julkalendern 2018: Storm på lugna gatan.

Foto: svt.se

Årets julkalender heter Storm på lugna gatan och beskrivs som en spännande familjekomedi. Familjen Storm som består av mamma Sanna, pappa Trond och barnen Leo och Vilja lämnar storstaden för att flytta till det lilla samhället Järnkroken för att få en nystart.
 
Familjen bestämmer sig för att delta i Järnkrokens årliga julkamp för att föra samman familjen och lära känna sin nya stad men för att vinna måste grannarna på Lugna gatan där familjen bor samarbeta vilket visar sig bli en utmaning eftersom de är så olika. Att försöka få teknikfreakfamiljen Strong och yogafamiljen Miller-Karlsson-Blomberg blir svårt. I Järnkroken bor också eremiten Eskil som gärna sätter käppar i hjulen, och i de finare kvarteren bor Lussan Silfverhielm som vunnit julkampen nio år i rad och ibland har lite tveksamma sätt att vinna tävlingen på. Under tiden sker märkliga stölder i byn och någon verkar försöka sabotera julkampen. Samtidigt får barnen i familjen ett mysterium som de försöker lösa. Lyckas de lösa mysteriet och tar familjen Storm hem segern i julkampen?
 
Jag tycker årets julkalender verkar vara väldigt spännande utifrån den information vi har fått om den och jag kommer definitivt att sitta bänkad framför TV:n. Jag är verkligen nyfiken på hur det ska gå för familen Storm i julkampen och om barnen lyckas lösa mysteriet. Vad tror du om årets julkalender?
 
#1 - - Sofies julblogg:

Jag tror den blir riktigt bra! Verkar vara en bra blandning av spänning, komik och jul. Ser fram emot första avsnittet!

Svar: Jag ser verkligen fram emot den jag också. :)
Emma

Upp